Μελέτη & Κατασκευή

                

Ο πρωταρχικός στόχος της Premium Group είναι να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες που σχετίζονται με την επένδυσή τους στο νησί μας και με την πάροδο των ετών πέτυχε μια απαράμιλλη θέση ως η κορυφαία κατασκευαστική εταιρεία στην Κεφαλονιά.

Γνωρίζουμε ότι για τους περισσότερους πελάτες, η αγορά ενός ακινήτου στην Κεφαλονιά αποτελεί πραγματοποίηση ενός ονείρου. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με την εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών.

Η ομάδα μας αποτελείται από πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες και μηχανολόγους μηχανικούς και ειδικεύεται:

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και έκδοση αδειών δόμησης.

Ολοκληρωμένη κατασκευή κατοικιών και βιλών με πισίνες.

Ανακαινίσεις Κατοικιών.

Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων, Κατασκευή πισίνας και αυλής περιβάλλοντος χώρου.

Πωλήσεις κατοικιών/βιλλών από τα σχέδια (off plan) και παράδοση με το “κλειδί στο χέρι”.

 

Εποχιακές Ενοικιάσεις Κατοικιών

Εμείς στον Όμιλο Premium, έχοντας στο επίκεντρο της πολιτικής μας την εξυπηρέτηση των πελατών μας, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας, δημιουργώντας την Premium Lettings, μια Εταιρία που ειδικεύεται στις επιλογές διαμονής, με σκοπό να προσφέρει στους πελάτες, πολυτελείς λύσεις, με μια λίστα ακινήτων αποκλειστικά επιλεγμένα, από πολυτελείς βίλες με πισίνα, βίλες με δυνατότητα αυτοτροφοδοσίας, bungalows και διαμερίσματα σε εκπληκτικές τοποθεσίες του νησιού, προσφέροντας φιλικές υπηρεσίες με εμμονή στην λεπτομέρεια και σε προσιτό κόστος.

Η φιλική, έμπειρη ομάδα μας θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να απολαύσετε διακοπές αποκλειστικά σχεδιασμένες για εσάς. Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε άριστες υπηρεσίες, για αυτόν τον λόγο, αναζήτήσαμε σε όλο το νησί προσεκτικά επιλεγμένες κατοικίες για εσάς, από πολυτελείς βίλες μέχρι διαμερίσματα με επιλογη αυτοτροφοδοσίας.

Οι συνεργάτες μας είναι καθόλα έτοιμοι να σχεδιάσουν τις διακοπές σας και να τις υλοποιήσουν, αναζητωντας αυθεντικές εμπειρίες που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη σας.

Φιλικοί, πλήρως ενημερωμένοι και ενθουσιώδεις, οι συνεργάτες μας επιβεβαιώνουν την φήμη της Εταιρίας Premium.

Kefalonia Premium Lettings

Εάν έχετε ερωτήσεις - επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.